hotel14.gif

Rådgivning

Professionel rådgivning kan spare dig både tid, kvaler og penge. Hos HORESTA kan vi hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning inden for bl.a. arbejdsret og erhvervsjura, driftsøkonomi, fødevarer og uddannelse.

Læs mere om vores medlemsrådgivning

statistik.gif

Rabatter

HORESTA har sikret fordelagtige medlemsaftaler med en række af branchens største leverandører. Et medlemskab er således ikke kun vejen til branchens bedste rådgivning – det er også en god forretning.

Se alle rabataftalerne

96venner.png

Netværk

Med et medlemskab af HORESTA får du mulighed for at netværke med topchefer og øvrige ledere fra hele branchen. Vi har en række netværk, fora og aktiviteter, der er målrettet og særlige medlemssegmenter.

Kontakt os for at høre mere.

christiansborg2.gif

Politisk indflydelse

HORESTA slås for branchens interesser på Christiansborg, i kommuner, i regioner og i EU. Kampene handler om bl.a. skatter og afgifter, arbejdsmiljøregler, fødevareregler, transport, uddannelsesmuligheder, konkurrence m.v.

Læs mere om HORESTAs politiske arbejde

Restaurant4.gif

HORESTA Garanti

Som medlem af HORESTA er dine gæster sikret via en særlig garantiordning, hvis virksomheden har begået en fejl. Det giver kunderne en tryghed og din virksomhed en konkurrencefordel. 

Læs mere om HORESTA Garanti

Bar4.gif

Konsulent-ydelser

Hotel- og restauranterhvervet udvikler sig, og HORESTA har fingeren på pulsen. Derfor udbyder vi en række konsulentydelser og undervisningsforløb, som har til formål at styrke driften i din virksomhed.

Læs mere om HORESTAs konsulentydelser

Vores medlemmer siger
Solid brancherettet juridisk rådgivning

"For mig betyder medlemskabet af HORESTA blandt andet solid brancherettet juridisk rådgivning. Det er uanset om det er spørgsmålet om en stor erhvervslejekontrakt, eller om det måske er afslutningen på et ansættelsesforhold.”
 
Peder J. Madsen,
adm. direktør, Hotel Koldingfjord

Netværk med branchen

"Takket være sit medlemskab af HORESTA, får man lejlighed til at møde kollegaer i branchen og til at komme på inspirationsture og brede sit perspektiv ud"

Christian Scheef Madsen,
CEO Nordic, VAPIANO

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne