hotel14.gif

Rådgivning

Professionel rådgivning kan spare dig både tid, kvaler og penge. Hos HORESTA kan vi hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning inden for bl.a. arbejdsret og erhvervsjura, driftsøkonomi, fødevarer og uddannelse.

Læs mere om vores medlemsrådgivning

statistik.gif

Rabatter

HORESTA har sikret fordelagtige medlemsaftaler med en række af branchens største leverandører. Et medlemskab er således ikke kun vejen til branchens bedste rådgivning – det er også en god forretning.

Se alle rabataftalerne

96venner.png

Netværk

Med et medlemskab af HORESTA får du mulighed for at netværke med topchefer og øvrige ledere fra hele branchen. Vi har en række netværk, fora og aktiviteter, der er målrettet og særlige medlemssegmenter.

Kontakt os for at høre mere.

christiansborg2.gif

Politisk indflydelse

HORESTA arbejder hver dag på at skabe de bedste betingelser for de danske turismevirksomheder, og som medlem kan du få indflydelse på dette politiske arbejde. Det gælder både nationalt såvel som regionalt. Kampene handler om bl.a. skatter og afgifter, arbejdsmiljøregler, fødevareregler, transport, uddannelsesmuligheder, konkurrence m.v.

Læs mere om HORESTAs politiske arbejde

ClimateBanner1.jpeg

Miljø og bære-dygtighed

I HORESTA kan du få sparring på bæredygtige initiativer og løsninger, som kan styrke din virksomhed. Løsninger, som giver driftsbesparelser på vand, el og affald. HORESTA er eksperter på området og varetager blandt andet turismens miljømærke, Green Key.

Læs mere om HORESTAs arbejde med bæredygtighed

Bar4.gif

Konsulent-ydelser

Hotel- og restauranterhvervet udvikler sig, og HORESTA har fingeren på pulsen. Derfor udbyder vi en række konsulentydelser og undervisningsforløb, som har til formål at styrke driften i din virksomhed.

Læs mere om HORESTAs konsulentydelser

Vores medlemmer siger
Solid brancherettet juridisk rådgivning

"For mig betyder medlemskabet af HORESTA blandt andet solid brancherettet juridisk rådgivning. Det er uanset om det er spørgsmålet om en stor erhvervslejekontrakt, eller om det måske er afslutningen på et ansættelsesforhold.”
 
Peder J. Madsen,
adm. direktør, Hotel Koldingfjord

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne