HORESTA gentager til foråret succesen med et nyt uddannelsesforløb i revenue management. Revenue management er en central disciplin for hotelbranchen, som handler om at optimere omsætningen ved at sælge de rigtige produkter til den rigtige pris på det rette tidspunkt.

Du vil blive undervist af Danmarks stærkeste team inden for revenue management: HORESTAs forsknings- og udviklingschef, Benedikte Rosenbrinck, som har en PhD i revenue mangement og Kaare Kjerrumgaard, der har mere end 20 års praktisk erfaring med rådgivning og undervisning i disciplinen.

Uddannelsesforløb

Til dig, der til daglig arbejder med salg og distribution, tilbyder vi et kursusforløb for Revenue Managere. Forløbet består af 5 moduler á 2 kursusdage og er for dig, som ønsker at blive endnu bedre til at bruge Revenue Management.

Tilmelding

Forløbet består af i alt 5 moduler á 2 kursusdage, hvor du bliver undervist og løser opgaver med udgangspunkt i din virksomhed. Forløbet skal hjælpe dig til at identificere optimeringsmulig-heder for din virksomhed, ligesom du får til opgave at udarbejde en implementeringsstrategi.

Kursusmodul 1: Kundeanalyse, Segmentering & Forecasting

Kursusmodul 2: Positionering, Differentiering & Produktkendskab

Kursusmodul 3: Prissætning, Prisstruktur & Pris-produktudvikling

Kursusmodul 4: Optimering, Strategi, Kommunikation & Implementering

Kursusmodul 5: Online synlighed, Distribution & Salg

Læs mere om de enkelte kursusgange (PDF).

Tilskud
Virksomheden har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Medarbejderen skal desuden have minimum 6 måneders anciennitet. Der kan maksimalt opnås 2 ugers kompetencestøtte svarende 74 timer pr. medarbejder. Støtten er desuden betinget af, at medarbejderen ikke har forbrugt sine opsparede uger i indeværende år.

Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 10.780 kr. for deltagelse på dette uddannelsesforløb.

Kontakt
Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig kursusforløbet, er du meget velkommen til at kontakte HORESTAs analyseafdeling på tlf.: 35 24 80 80 eller e-mail: [email protected].

Benedikte.jpg
Udviklingschef, Phd.
Benedikte Rosenbrinck
headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Legoland har overvundet coronakrisen

Efter et katastrofalt 2020, der bød på coronanedlukninger og et blødrødt regnskab, har 2021 vist sig væsentligt bedre for Billunds største turistattraktion, Legoland. Bundlinjen af forlystelsesparkens regnskab for det forgangne år viser et overskud på 58,5 millioner kroner efter skat, hvilket er markant bedre end 2020, da Legoland leverede et underskud på næsten 30 millioner kroner, skriver JV.dk.

Restaurant har lavet millionoverskud: ”Det giver en tryghed - men vi ved, at det også hurtigt kan vende”

Jakob Jensbye og Emil Andreasen åbnede Restaurant JA tre dage inden, coronakrisen lukkede deres nyopstartede restaurant ned, men det har ikke forhindret dem i at få gang i forretningen. Det nyligt offentliggjorte regnskab viser nemlig, at Restaurant JA sidste år lavede et overskud på 1,2 millioner kroner før skat, og at egenkapitalen nu er på lidt over 2,4 millioner kroner, skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Log ind