Får du den rigtige pris for værelserne, og er du god nok til at udnytte virksomhedens kapacitet?

På HORESTAs uddannelsesforløb i revenue management giver vi dig værktøjerne til at øge virksomhedens omsætning. Forløbet styres af et par af erhvervets førende eksperter, når det kommer til indtægtsstyring.

Så sidder du med salg, produktudvikling eller distribution, er dette forløbet, hvor du kan få nye værktøjer til at bygge videre på dine kompetencer.

Forløbet er i hold af 12-18 deltagere, og det betyder, at der vil være rig mulighed for at sparre med kollegerne om de udfordringer, som du oplever i hverdagen.

Har du lyst til at vide mere? Her finder du yderligere information.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen
headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Legoland har overvundet coronakrisen

Efter et katastrofalt 2020, der bød på coronanedlukninger og et blødrødt regnskab, har 2021 vist sig væsentligt bedre for Billunds største turistattraktion, Legoland. Bundlinjen af forlystelsesparkens regnskab for det forgangne år viser et overskud på 58,5 millioner kroner efter skat, hvilket er markant bedre end 2020, da Legoland leverede et underskud på næsten 30 millioner kroner, skriver JV.dk.

Restaurant har lavet millionoverskud: ”Det giver en tryghed - men vi ved, at det også hurtigt kan vende”

Jakob Jensbye og Emil Andreasen åbnede Restaurant JA tre dage inden, coronakrisen lukkede deres nyopstartede restaurant ned, men det har ikke forhindret dem i at få gang i forretningen. Det nyligt offentliggjorte regnskab viser nemlig, at Restaurant JA sidste år lavede et overskud på 1,2 millioner kroner før skat, og at egenkapitalen nu er på lidt over 2,4 millioner kroner, skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Log ind