Bornholm er kendt for imponerede natur, og alligevel er placeringen for Melsted Badehotel noget helt særligt.

”Vi ligger imponerende godt med klipper på den ene side og en sandstrand på den anden. Det er faktisk helt exceptionelt, også for Bornholm,” siger Ajaja Kofoed-Nørgaard, der er hotelchef på Hotel Melsted.

Badehotellet skiftede ejere sidste år, og er i gang med en gennemgribende renovering, som gæsterne med egne øjne kan opleve, når Melsted Badehotel slår dørene op for sæsonen den 1. maj.

”Vi tager hotellet til et nyt niveau, og udnytter dets fulde potentiale. Vi renoverer både værelser og dagligstue, og ambitionen er et mere stilrent udtryk. Stilen bliver klassisk nordisk, med respekt for den traditionelle badehotelsstemning med striber i blide rosa, blå og grønne toner.”

Nærvær og personlighed

Ejerne bag Melsted Badehotel står bag flere hotellet i hovedstaden, og så driver de også en eksklusiv safarilodge i Sydafrika. Særligt erfaringerne fra safarilodgen har givet inspiration til den oplevelse, man får på badehotellet med fokus på natur, gastronomi og god service, mener hotelchefen. 

”De nye ejere kommer med relevant viden om det kvalitetsbevidste segment, som jo også er det, vi ønsker at tiltrække til Melsted Badehotel,” siger hun og fortæller, at hotellet med eksklusive hotelværelser og en ny gourmetrestaurant netop vil tilbyde luksus i vandkanten.

”Alle værelser har trappegang ned til vores store have, hvor der etableres hyggelige, grønne oaser med fokus på vild natur og biodiversitet. Vi sørger for, at gæsterne kan geare ned og få den særlige oplevelse, det er at være i unik natur kombineret med den luksus, vi mener, der også skal være på et badehotel,” siger Ajaja, som er født på øen, har haft ledelses- og personaleansvar som stewardesse og stået for sponsorer og partnerskaber på Folkemødet.

Og så glæder hun sig helt vildt til at være vært på hotellet.

”Vi har kun 22 værelser, så badehotellet er ikke stort. Det er nærvær og den personlige service, vi lægger vægt på i værtskabet, og jeg glæder mig sådan til at byde vores gæster velkommen.”

HORESTA glæder sig over Melsted Badehotel som et af organisationens nyeste medlemmer. Vil I vide mere om fordelene ved et medlemskab, kan I læse mere her.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind