Heine Kim Stick arbejder som natportier på Helnan Phønix Hotel i Aalborg. Med et Facebook-opslag har han bidraget til debatten om unges sikkerhed i nattelivet efter drabet på 22-årige Mia Skadhauge Stevn. Og nu melder hoteller sig klar til at hjælpe med at skabe tryghed, skriver TV2.

Opslaget er delt 36.000 gange, 17.000 Facebook-brugere har reageret med et like eller lignende på Heine Kim Sticks opslag, og det har fået over 850 mennesker til at skrive en kommentar. I langt de fleste tilfælde er der tale om positiv respons.

HORESTAs politiske direktør, Kristian Nørgaard, roser opslaget.

”På en meget, meget trist og tragisk baggrund tror jeg, at det er rigtig vigtigt, at vi nu får taget den her samtale om, at der er steder, man kan få hjælp. Det er et fælles ansvar, vi har som personer og som virksomheder i et samfund. Er der nogen, der har brug for hjælp eller føler sig utrygge, så håber jeg da, at vi alle sammen er klar til at hjælpe,” siger han.

På Helnan Phønix Hotel er Heine Kim Sticks chef, direktør Lars Mouritzen, ikke i tvivl om, at det er det rette at tilbyde de unge i nattelivet hjælp, fortæller han til TV2 Nyhederne.

Læs mere og se indslaget fra TV2 Nyhederne her.

Log ind