HORESTA har med en ny akademiuddannelse sat fokus på medarbejdernes ledelseskompetencer i samarbejde med Erhverv Dania og CPH Business. Målet er at give deltagerne færdighederne, som kræves af fremtidens ledere i erhvervet.

Uddannelsen foregår som hybrid synkron-læring, hvor deltagerne selv bestemmer, hvornår og hvor de læser, hvilket gør det muligt for at finde den rette balance mellem uddannelse, erhvervskarriere og familie.

Blandt deltagerne er Mads Kofoed, kok på Hotel Koldingfjord. Han fortæller om udbyttet:

”Ligesom at alle har deres unikke fingeraftryk, så har denne akademiuddannelse givet mig værktøjerne til at dyrke og få min helt egen ledelsesstil. Jeg har en ambition om en dag at blive køkkenchef eller hoteldirektør, og via uddannelsen har jeg fået en større indsigt i, hvad det kræver at nå dertil. Forløbet har allerede givet mig utrolig meget, og det er med til at udvikle mig med nogle fede kompetencer.”

(artiklen fortsætter under billedet)

Det kan Gudrun Lisa Eyvindsdottir, receptionist hos Hotel Viking, sagtens tilslutte sig. Hun har en kandidat i turisme og bruger akademiuddannelsen til at bygge videre på sine kompetencer.

”Med kombinationen af teori og praksis får vi udfordret vores evner til at agere som ledere, og det synes jeg har været meget inspirerende. Desuden synes jeg, at det har været meget givende at sparre og diskutere med andre i samme situation om styrker og svagheder i de dilemmaer, som vi bliver sat til at håndtere,” siger hun.

(artiklen fortsætter under billedet)

Uddannelsen tager samlet 2 år og finder sted i 2022 og 2023 og der er mulighed for at opnår løntilskud fra kompetence- og udviklingsfonden, for de medarbejdere, der er omfattet af HORESTA/3F overenskomsten.

Du kan få mere information ved at kontakte HORESTAs eksperter:

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Hotel Insights 2024 - Jylland

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2024 - København

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind