Hvordan skaber man egentlig det bedste arbejdsmiljø i sin virksomhed? BranceFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har lavet en vejledning, der indeholder deres bud, og den er målrettet lige netop vores erhverv.

Navnet lyder ”Opskriften på det gode arbejdsmiljø i hotel- og restaurantbranchen”.

I vejledningen finder du blandt andet gode råd til stærkere samarbejde, konflikthåndtering, forebyggelse af stress og krænkende adfærd.

”Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse. I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene,” siger Vivi Lambert, jurist i HORESTA.

Du kan downloade hele vejledningen her.

HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News

En ny rapport fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser udfordringer med både fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Søndag aften satte arbejdsmiljøchef i HORESTA, Vivi Nedergaard Lambert, fokus på det aktuelle billede i hotel- og restaurationsbranchen.

Advarsel ved ubehageligt sprogbrug på arbejdspladsen

Et godt arbejdsmiljø forudsætter respektfuld kommunikation. Men hvad gør man som arbejdsgiver, hvis en medarbejder taler nedladende, bruger skældsord eller på anden måde bidrager til en ubehagelig omgangstone?

Log ind