Hvordan skaber man egentlig det bedste arbejdsmiljø i sin virksomhed? BranceFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har lavet en vejledning, der indeholder deres bud, og den er målrettet lige netop vores erhverv.

Navnet lyder ”Opskriften på det gode arbejdsmiljø i hotel- og restaurantbranchen”.

I vejledningen finder du blandt andet gode råd til stærkere samarbejde, konflikthåndtering, forebyggelse af stress og krænkende adfærd.

”Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse. I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene,” siger Vivi Lambert, jurist i HORESTA.

Du kan downloade hele vejledningen her.

Restaurant giver gæster ansvar for god opførsel

På Restaurant Omar i København skal én gæst pr. bord som noget nyt være bordkaptajn med ansvar for god stemning og respektfuld adfærd. Tiltaget er indført for at beskytte personalet mod grænseoverskridende gæster.

Log ind