I en tid med store rekrutteringsudfordringer i hotel- og restauranterhvervet, er det vigtigere end nogensinde før at fastholde medarbejderne. Et rigtig godt redskab til det er at gennemføre trivselsundersøgelser for at kunne måle temperaturen på medarbejdernes motivation og arbejdsglæde og samtidig kunne identificere, hvor der er brug for justeringer på arbejdspladsen.

På opfordring fra flere medlemmer har HORESTA udviklet et trivselsværktøj i tæt samarbejde med eksperter på området. Det betyder, at hotel-, restaurant- og turisterhvervet har sit eget program, Better Hospitality Workplace (BHW), der gør det muligt at benchmarke op imod virksomheder på brancheniveau.

Siden genåbningen efter coronakrisen har der været stor efterspørgsel på BHW, men vi vil gerne have endnu flere med, og derfor tilbyder vi nu analyseværktøjet med rabat på 40 procent frem til den 15. januar 2023. Prisen starter ved 6.300 kr. ekskl. moms hvis du har op til 50 ansatte.

BHW er et unikt værktøj, der kan skræddersys til dit fokus og din virkelighed. Det er nemt for medarbejderne at besvare undersøgelsen. Det kan ske både på mobiltelefon, på tablet eller lignende. Det tager 5-7 min., og undersøgelsen kan udfyldes på både dansk og engelsk.

Du får som arbejdsgiver online adgang til dine resultater. En gennemført BHW-analyse dækker den lovpligtige psykiske arbejdspladsvurdering.

Læs mere om Better Hospitality Workplace her

Vil du vide mere om BHW, kan du kontakte Karin Bækby Petersen (se kontaktinfo herunder)

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Log ind