”Vi elsker, når gæsterne træder ind af døren, spærrer øjnene op og bliver både overrasket og begejstret. Vi ønsker netop, at Dideriks Veranda er et levende sted, hvor man nyder god mad, kan købe en fødselsdagsgave og deltage i events.”
Sådan lyder det fra Lene Hammer, der står bag Dideriks Veranda i Allinge på Bornholm. Stedet ligger i forlængelse af Hotel Sandvig Havn, og her kan hotelgæster sammen med de lokale nyde frisk juice, et stort udvalg af kager og et afslappet måltid.
Tostjernet hotel med femstjernet hygge
Og det er ikke uden grund, at gæsterne kigger en ekstra gang, når de træder ind ad døren første gang.
”Gæsterne regner ikke lige med, at de kommer til at spise og drikke mellem brugskunst, puslespil og garn i alverdens farver,” siger Lene og fortæller, at keramik og malerier er lavet af lokale kunstnere, og at det skabet en helt særlig stemning for gæsterne at spise i butikken, hvor alt er nøje udvalgt og derfor er med til at skabe en helt særlig og hyggelig bornholmsk atmosfære.
”Vi plejer faktisk at sige, at vi driver et tostjernet hotel med femstjernet hygge.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025