Når man ansætter en elev, så er der nogle forhold, der er anderledes end for øvrige medarbejdere. Der er for eksempel særlige regler for prøvetid, for opsigelse af aftalen, for løn og for pension.

Disse regler er vigtige at have styr på, og derfor tilbyde HORESTA rådgivning til alle medlemsvirksomheder med elevaftaler. Både før de indgås, og når der opstår spørgsmål undervejs.

På vores hjemmeside har vi lavet en oversigt over de 5 vigtigste råd, som virksomheder med elever bør følge. Er du medlem af HORESTA kan du få adgang til rådene via login herunder.

5 gode råd om elever

Elevaftaler er blot et af de mange områder, hvor man som medlem kan få juridisk rådgivning. Derudover kan vi tilbyde rådgivning på en lang række andre områder som for eksempel fødevarer, bæredygtighed, økonomi og efteruddannelse. Derudover kan vi tilbyde attraktive indkøbsaftaler, netværk og meget mere.

Vil du vide mere om fordelene ved at være medlem af HORESTA kan du se mere her. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 35 24 80 80.

Hent 5 gode råd om elever

 

Log ind