Ser I muligheder i at ansætte ukrainske flygtninge, der kan bidrage til at løse virksomhedens udfordringer?

Så kan du henvende dig direkte til i Københavns Erhvervshus på 33 66 33 33. Relevante kandidater vil nu blive matchet ind på jobåbningerne i en mere håndholdt indsats – for eksempel bliver det vurderet, om det er nødvendigt, at en ukrainsk-talende medarbejder deltager i jobsamtalen for at oversætte.

Jobsamtaler kan enten foregå 1-1 eller ved rundbordssamtaler for flere ansøgere såfremt behovet for arbejdskraft er større end blot en eller to. Deciderede matcharrangementer kan ligeledes arrangeres, hvis virksomheden foretrækker dette.

Københavns Kommune holder også Jobbazar den 19. maj på rådhuset for jobsøgende med integrationsbaggrund. Læs mere om eventet, og hvordan I kan tilmelde jer, her.

Hvor: Rådhushallen på Københavns Rådhus 

Hvornår: Torsdag den 19. maj 2022 kl. 09:00-13:00 

Jobsøgende: Mangfoldige talenter og nyankomne fra Ukraine 

Hver tilmeldte virksomhed tildeles et højbord (og stole, hvis dette ønskes). I må meget gerne medbringe en roll up, eller andet materiale, der viser, hvilken virksomhed I repræsenterer.

Ligger I inde med anden form for materiale, som I plejer at medbringe på jobmesser, er I velkommen til at medbringe dette. 

Log ind