Hvem har Nordens dygtigste kokke- og tjenerelever? Det blev afgjort i denne weekend.
I tjenerelevernes konkurrence kunne danske Anna Mei Nielsen, Grehlin Gourmet Restaurant, og Oscar Mathiassen, Fru Larsen Hotel & Restaurant, juble over guldmedaljerne. De havde kvalificeret sig ved at vinde HORESTA og 3F’s konkurrencer Årets Tjenerelever i slutningen af marts i MCH Messecenter Herning under Foodexpo-messen.
Faglærerne Katherine Pilgaard Ottosen og Jannie Marie Zepernick Rasmussen ses her sammen med de to glade vindere på billedet fra College 360 Hotel & Restaurant i Silkeborg:
De danske kokkeelever sluttede uden for podiet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024