Hvordan beregner I jeres klimaaftryk? Hvilke genveje og værktøjer findes der? Og hvordan kommunikerer I jeres arbejde på området til omgivelserne på en troværdig måde?

På et SusDaneable-webinar vil I blandt andet kunne høre SINATUR fortælle om deres erfaringer og ambitioner om at være CO2-positive i 2030 samt oplæg af Erhvervsstyrelsen.

Webinaret finder sted den 8. sept. kl. 13.00-14.30, og I kan tilmelde jer her.

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen

SaraAzoulayP.jpg
Miljøkonsulent
Sara Azoulay Pedersen

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Sinatur sender kokkene ud af køkkenet – og byder landmændene indenfor

Med projektet fra Greb til Gaffel får landbrugselever mulighed for at komme ind i køkkenerne på Sinatur Hotel & Konference og se, hvordan de råvarer, de en dag skal producere, bliver tilberedt. Målet er at give dem en grundlæggende forståelse for, hvad det vil sige at servere sund og bæredygtig mad på bordene i restauranterne.

Log ind