Kom med til inspirationskonference om efteruddannelse. 

HORESTA og 3F’s efteruddannelsesprojekt, JA TAK til efteruddannelse, vil til konferencerne præsentere jer for mulighederne for efteruddannelse og kompetenceløft af medarbejdere med afsæt i tilskudsmulighederne fra overenskomstens Kompetencefond.

Inspirationskonferencerne er målrettet ledere og medarbejderrepræsentanter og finder sted fra 9.30-12.30. I kan se datoerne her:

  • Techcollege - den 29. september
  • ZBC - den 4. oktober
  • College360 - den 27. oktober

I kan bl.a. møde ledere og medarbejdere fra Himmerland, Hotel Nyborg Strand og Radisson, der har gode erfaringer med efteruddannelse, og som kender til de udfordringer, branchen står overfor med fastholdelse af dygtige medarbejdere og rekruttering af nye medarbejdere. Skolens undervisere demonstrerer og fortæller om efteruddannelse anno 2021.

Der er fuld forplejning og intet deltagergebyr.

I kan stadig nå at tilmelde jer en af de spændende inspirationskonferencer

I tilmelder jer ved at sende en mail til Anette Volkmann // Chefkonsulent, Østdanmark eller Gunhild Bjerre // Chefkonsulent, Vestdanmark, hvor I oplyser hvilken dag, I ønsker at deltage og antallet af deltagere.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind