Kom med til inspirationskonference om efteruddannelse. 

HORESTA og 3F’s efteruddannelsesprojekt, JA TAK til efteruddannelse, vil til konferencerne præsentere jer for mulighederne for efteruddannelse og kompetenceløft af medarbejdere med afsæt i tilskudsmulighederne fra overenskomstens Kompetencefond.

Inspirationskonferencerne er målrettet ledere og medarbejderrepræsentanter og finder sted fra 9.30-12.30. I kan se datoerne her:

  • Techcollege - den 29. september
  • ZBC - den 4. oktober
  • College360 - den 27. oktober

I kan bl.a. møde ledere og medarbejdere fra Himmerland, Hotel Nyborg Strand og Radisson, der har gode erfaringer med efteruddannelse, og som kender til de udfordringer, branchen står overfor med fastholdelse af dygtige medarbejdere og rekruttering af nye medarbejdere. Skolens undervisere demonstrerer og fortæller om efteruddannelse anno 2021.

Der er fuld forplejning og intet deltagergebyr.

I kan stadig nå at tilmelde jer en af de spændende inspirationskonferencer

I tilmelder jer ved at sende en mail til Anette Volkmann // Chefkonsulent, Østdanmark eller Gunhild Bjerre // Chefkonsulent, Vestdanmark, hvor I oplyser hvilken dag, I ønsker at deltage og antallet af deltagere.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

Log ind