BC Hospitality Group fik i juni en afgørende kapitaltilførsel, koncernen ansætter i øjeblikket 20 nye medarbejdere om måneden, den første modemesse er netop afholdt, og i slutningen af november åbner man dørene for en konference med 7.000 deltagere.

En af landets største koncerner inden for turisme- og oplevelsesøkonomien er langsomt ved at rejse sig igen efter en historisk krise. Forventningerne til det indenlandske marked er positive, men når det gælder de store, internationale konferencer og events, forudser adm. direktør Christian Folden Lund, at man skal helt frem til 2025 for at være tilbage på niveauet fra før krisen.

”Vi kan se i vores bookinger, at når det gælder de store kongresser med 5.000-10.000 delegerede, så bliver 2022 også et recovery-år. Til gengæld ser 2023 lige nu faktisk ret stærk ud, selv om vi sikkert skal frem til 2025, før vi er tilbage på niveau”, siger BCHG’s topchef.

Hør i denne video Christian Folden Lund fortælle om forventningerne til resten af 2021 og 2022, om udfordringerne på det internationale marked, om kapitaltilførslen og om konkurrencen fra det digitale møde. Hør ham også give en status for koncernens tre hoteller, samt fortælle om de muligheder, Bella Arena giver for BCHG og for hovedstadsområdet.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind