Hotel Nyborg Strand dannede rammerne om HORESTAs Konference- og mødenetværk i går, og her samledes en række af landets toneangivende mødesteder for at erfaringsudveksle. Jan G. Larsen, direktør hos Hotel Nyborg Strand samt bestyrelsesmedlem i HORESTA, bød velkommen til arrangementet

Fælles for de deltagende var, at de oplever enorm efterspørgsel, og at de mangler de nødvendige hænder til at imødekomme efterspørgslen. Og det betyder samtidig, at de eksisterende medarbejdere må løbe hurtigere, og virksomhederne har således et stort fokus på at værne om personalet.

”Det er jo en helt anden virkelighed, møde- og konferencesegmentet oplever lige nu, end da krisen buldrede. Der er et ophobet behov blandt gæsterne, og det resulterer i et enormt opsving her og nu. Forhåbningen er selvfølgelig, at det kan vare ved, og at der samtidig bliver udtænkt nogle politiske løsninger til at imødekomme erhvervslivets udfordringer med mangel på arbejdskraft,” siger Kristian Nørgaard, politisk chefkonsulent i HORESTA, der deltog på mødet.

Log ind