Restore Restaurants er et nyt projekt for hovedstadens restauranter, som er sat i verden for at rådgive og vejlede jer om, hvordan I kan bruge coronakrisens begrænsninger som afsæt for fremtidig udvikling og innovation.

Som en del af projektet udbydes en række gratis rådgivningsforløb, hvor I kan blive klogere på, hvordan I bedst rekrutterer medarbejdere, markedsfører jer i relation til lokale gæster, skaber mersalg, og hvordan I finder frem til og anvender jeres nøgletal.

Workshops og handlingsplan

Som restaurant i Hovedstaden, har I mulighed for at tilmelde jer de fire forløb, som finder sted i oktober og november 2021.

Hvert forløb er fordelt på to workshops af fire timers varighed, hvor I sammen med kollegaer fra branchen dykker ned i udfordringerne. Forløbene afsluttes med udformningen af en konkret handlingsplan, som I kan implementere i driften af jeres virksomhed for at skabe den nødvendige forandring.

I kan blive klogere på forløbene og tilmelde jer her.

 

Om Restore Restaurants

Restore Restaurants er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Projektets samarbejdspartnere er HORESTA, DRCFood Organisation of DenmarkKøbenhavns Kommune og Wonderful Copenhagen .

Hovedstaden er hårdest ramt

I hovedstaden mislykkedes 56 procent af alle rekrutteringsforsøg i hotel- og restaurantbranchen, og det er den højeste andel i alle brancher.

5 gode råd: Har du styr på de særlige regler for elever?

Når man ansætter en elev, så er der nogle forhold, der er anderledes end for øvrige medarbejdere. Der er for eksempel særlige regler for prøvetid, for opsigelse af aftalen, for løn og for pension. Vi har samlet fem gode råd til dig og din virksomhed.

Log ind