De fleste ved efterhånden, hvad træneren for det danske herrefodboldlandshold, Kasper Hjulmand, er i stand til som leder. I sommer førte han sit hold ud af den dybeste krise og fik spillerne til præstere langt over evne. Og for blot et par uger siden sikrede han og spillerne sammen kvalifikation til VM efter en historisk sejrsstime.

Hans præstation har gjort, at han nu er nomineret til Årets Leder af Ledernes Hovedorganisation – og på HORESTA Årsdag den 18. november, kan I høre ham fortælle om ledelse og vinderkultur.

Moderator og tidligere tv-vært Morten Resen interviewer Kasper Hjulmand, så I kan få svar på, hvordan I skaber en vinderkultur, og hvad hotel-, restaurant- og turisterhvervet kan lære af lederskab inden for sportsverden.

En cocktail af alt det bedste

Men Årsdagen er meget mere. Vi har sammensat et program, der udover Kasper Hjulmand, byder på den amerikanske keynote speaker Sylvie di Giusto, fremtidsforsker Anne Skare, et stærkt debatpanel bestående af ledere fra branchen, og I kan møde en række upcoming virksomheder, der har kastet sig ud i oplevelsesbranchens forunderlige verden.

Vi afslutter Årsdagen på bedste vis med HORESTA Lounge Party.

Tilmeld jer her.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind