De kommende generationer på arbejdsmarkedet er fantastisk engagerede, kompetente, realistiske, krævende og ambitiøse. Samtidig bærer på nøglen til succes for deres kommende arbejdsgivere.

Sådan er hovedbudskabet fra fremtidsforsker, Anne Skare Nielsen, som torsdag den 18. november sætter kikkerten for øjet på alle deltagere på HORESTA Årsdag for at give dem indblik i, hvad de nye unge på arbejdsmarkedet rummer af potentiale.

Anne Skare Nielsen er overbevist om, at hvis arbejdsgiverne formår at udnytte de kommende generationers potentialer på den rigtige måde, vil det give uanede muligheder. Det store spørgsmål er, hvordan vi indretter fremtidens arbejdspladser, så dette potentiale foldes bedst ud?

Kom og hør Anne Skare Nielsens svar på dette ved at tilmelde dig HORESTA Årsdag 2021, og når du gør det, så tag hele ledergruppen med, så I bagefter kan tage afsæt i fælles ny inspiration og viden.

Se også Anne Skare Nielsen introducere sig selv og sit oplæg i videoen herunder.

 

Tilmeld dig årsdagen her.

Book din plads til HORESTA Årsdag 2023!

Tilmeldingen til branchens absolut fedeste netværksdag er åbnet. Skynd dig at booke din billet og glæd til dig en inspirerende dag fyldt med oplevelser.

Log ind