De kommende generationer på arbejdsmarkedet er fantastisk engagerede, kompetente, realistiske, krævende og ambitiøse. Samtidig bærer på nøglen til succes for deres kommende arbejdsgivere.

Sådan er hovedbudskabet fra fremtidsforsker, Anne Skare Nielsen, som torsdag den 18. november sætter kikkerten for øjet på alle deltagere på HORESTA Årsdag for at give dem indblik i, hvad de nye unge på arbejdsmarkedet rummer af potentiale.

Anne Skare Nielsen er overbevist om, at hvis arbejdsgiverne formår at udnytte de kommende generationers potentialer på den rigtige måde, vil det give uanede muligheder. Det store spørgsmål er, hvordan vi indretter fremtidens arbejdspladser, så dette potentiale foldes bedst ud?

Kom og hør Anne Skare Nielsens svar på dette ved at tilmelde dig HORESTA Årsdag 2021, og når du gør det, så tag hele ledergruppen med, så I bagefter kan tage afsæt i fælles ny inspiration og viden.

Se også Anne Skare Nielsen introducere sig selv og sit oplæg i videoen herunder.

 

Tilmeld dig årsdagen her.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Video: ”På HORESTA Årsdag mødes branchen”

I HORESTA vil vi gerne takke for en fantastisk årsdag med højt humør og masser af inspiration i både community pavilionen og fra scenen. Fik du ikke plads til dagen i Øksnehallen, eller vil du genopleve stemningen, kan du se vores opsamlingsvideo her.

Log ind