HORESTA har arbejdet målrettet for, at de virksomheder, der fortsat er hårdt ramt af covid-nedlukningerne, kan få kompensation i årets sidste måneder.
Ansøgningsfristen er for nuværende den 1. december og samtidig rykkes ansøgningsfristen for kompensation for faste omkostninger i juli, august og september også til 1. december.


Det bliver som noget nyt nu også muligt at søge om kompensation over en 6 måneders periode fra 1. juli til 31. december 2021. Det møder tilfredshed hos HORESTA.

”Vi er glade for, at der politisk er blevet lyttet til vores ønske om at forlænge kompensationen til de hårdest ramte virksomheder. Desværre er ikke alle virksomheder oppe i fuldt gear og derfor er det helt afgørende, at der laves fleksible muligheder for at søge kompensation, så virksomhederne kan få kompensation for netop de måneder, hvor nedgangen er meget stor,” siger Kristian Nørgaard, politisk chefkonsulent i HORESTA

For at kunne søge kompensation for faste omkostninger kræves der en omsætningsnedgang på 45 pct. i hele eller dele af perioden, der dog minimum skal strække sig over to sammenhængende måneder.

Find mere information om kompensationsordningen her.

Tivoli sætter omsætningsrekord

Efter et dårligt år i 2021 kom Tivoli ud af 2022 med et overskud. I øjeblikket er op mod 100 håndværkere ved at gøre haven klar til åbning inden påske.

Log ind