Som følge af den nye ferielov er ferie, som jeres medarbejdere har optjent i perioden 1. september 2019 til 31. august 2020, blevet indefrosset. Hvis I har beholdt de indefrosne feriemidler i virksomheden, skal I være opmærksomme på, at fristen for at angive, om I fortsat ønsker at beholde dem nærmer sig.

Lønmodtagernes Feriemidler har forlænget fristen, da mange virksomheder ikke havde svaret på den tidligere anmodning, og derfor er det nu senest den 19. november 2021, at Lønmodtagernes Feriemidler skal informeres.

Hvis ikke Lønmodtagernes Feriemidler modtager en bekræftelse på, at I fortsat ønsker at beholde feriemidlerne i virksomheden, skal hele beløbet indbetales til Lønmodtagernes Feriemidler.

Hvis I fortsat ønsker at beholde feriemidlerne i virksomheden, er det derfor vigtigt, at I orienterer Lønmodtagernes Feriemidler inden fristen ved at registrere det i Lønmodtagernes Feriemidlers selvbetjening under fanen ”Behold feriepenge”.

 Læs mere her.

Er I medlem af HORESTA, kan I kontakte HORESTAs juridiske callcenter på 35 24 80 40 for nærmere rådgivning vedrørende bl.a. indefrosne feriemidler.

De hårdest ramte brancher presser på for en udskydelse af feriepengene

Præsentationen af statens store genåbningsplan har gjort det klart, at rejsebureauerne, restauranterne og biograferne ikke står for tur endnu. Først på den anden side af den 6. maj skønnes der at være så meget styr på pandemien, at de hårdest ramte brancher kan byde kunderne indenfor, skriver Finans.dk.

Log ind