Gør I nok for at skabe en attraktiv arbejdsplads, som både kan tiltrække og fastholde medarbejdere?

Det kan I afdække ved hjælp af et værktøj, som HORESTA har udviklet i samarbejde med medlemmerne og eksperter inden for arbejdsmiljø.

Better Hospitality Workplace (BHW) afdækker de faktorer, som har betydning for tilfredsheden hos jeres medarbejdere. Alt fra faktorer, der knytter sig til selve jobbet, og til faktorer, som har med forholdet til kolleger, helbred, arbejdsmiljø og den lovpligtige, psykiske APV.

Spørgsmålene i BHW-undersøgelsen er udvalgt sammen med repræsentanter for branchens virksomheder og en arbejdsmarkedsforsker. Det betyder, at spørgsmålene er relevante for branchen, og at de har solid teoretisk ballast. Resultaterne kan også indgå i dokumentation til Arbejdstilsynet.

I har desuden mulighed for at vælge fem individuelle spørgsmål, som I selv formulerer, for at sætte fokus netop der, hvor det er vigtigt for jer.

Undersøgelsen udsendes på mail eller sms til alle medarbejdere, som herefter kan udfylde undersøgelsen på computer eller mobiltelefon på under 10 min.

 

Sammenlign jer med branchen

Idéen med BHW er blandt andet, at det skal være muligt for jer at sammenligne jer med andre virksomheder i branchen.

Vi er øjeblikket i gang med at udarbejde et branchebenchmark for hotel- og restaurantvirksomheder, som snart ligger klar, og som I vil få adgang til hurtigst muligt.

Medlemsrabat

Som medlem af HORESTA får I en særlig medlemsrabat, hvis I benytter jer af BHW. Rabatten for HORESTA-medlemmer er oveni i en pris, vi mener er meget konkurrencedygtig.

Vi har en række forskellige pakkeløsninger, der er baseret på de forskellige behov, vi har mødt hos jer medlemmer, så hvis I er interesserede i BHW, så kontakt chefkonsulent Karin Bækby Petersen eller økonomisk konsulent Michael Jensen med jeres specifikke ønsker - så kan vi udfærdige et tilbud til jer.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Log ind