Grundet travlhed i branchen er årets sidste inspirationskonference om efteruddannelse, som skulle have været afholdt den 27. oktober, rykket til den 22. november. Derfor kan I stadig nå at tilmelde jer konferencen, hvor I kan få viden om - og inspiration til - hvordan I giver jeres medarbejdere et kompetenceløft gennem efteruddannelse. 

Inspirationskonferencen finder sted på College360 mandag den 22. november fra 9.30-12.30.

Det er HORESTA, der i samarbejde med 3F, står bag efteruddannelsesprojektet JA TAK til efteruddannelse.

Til konferencen kan I høre om de forskellige muligheder, der er for efteruddannelse, støtte fra Kompetencefonden og den nye online akademiuddannelse i ledelse målrettet branchen. Uddannelsesleder Torben Bastrup vil fortælle om skolen, og I vil desuden møde Pia Søgaard og Christinna Stokkedal fra HimmerLand, der kan fortælle om efteruddannelse set fra både leder- og medarbejdersiden. De kender til de udfordringer hotel- og restaurantbranchen står over for med fastholdelse af dygtige medarbejdere samt rekruttering af nye medarbejdere.

Som optakt til konferencen kan I se vores video om efteruddannelse:

Inspirationskonferencen er målrettet ledere og medarbejderrepræsentanter. Der er fuld forplejning og intet deltagergebyr.

I tilmelder jer ved at sende en mail til Gunhild Bjerre // Chefkonsulent, Vestdanmark, ringe eller sende sms 21296252 hvor I oplyser, hvor mange I ønsker at deltage.

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind