Grundet travlhed i branchen er årets sidste inspirationskonference om efteruddannelse, som skulle have været afholdt den 27. oktober, rykket til den 22. november. Derfor kan I stadig nå at tilmelde jer konferencen, hvor I kan få viden om - og inspiration til - hvordan I giver jeres medarbejdere et kompetenceløft gennem efteruddannelse. 

Inspirationskonferencen finder sted på College360 mandag den 22. november fra 9.30-12.30.

Det er HORESTA, der i samarbejde med 3F, står bag efteruddannelsesprojektet JA TAK til efteruddannelse.

Til konferencen kan I høre om de forskellige muligheder, der er for efteruddannelse, støtte fra Kompetencefonden og den nye online akademiuddannelse i ledelse målrettet branchen. Uddannelsesleder Torben Bastrup vil fortælle om skolen, og I vil desuden møde Pia Søgaard og Christinna Stokkedal fra HimmerLand, der kan fortælle om efteruddannelse set fra både leder- og medarbejdersiden. De kender til de udfordringer hotel- og restaurantbranchen står over for med fastholdelse af dygtige medarbejdere samt rekruttering af nye medarbejdere.

Som optakt til konferencen kan I se vores video om efteruddannelse:

Inspirationskonferencen er målrettet ledere og medarbejderrepræsentanter. Der er fuld forplejning og intet deltagergebyr.

I tilmelder jer ved at sende en mail til Gunhild Bjerre // Chefkonsulent, Vestdanmark, ringe eller sende sms 21296252 hvor I oplyser, hvor mange I ønsker at deltage.

HimmerLand kan nu kalde sig svanemærket

Målet om at opnå certificering med Svanemærket startede hos HimmerLand i efteråret 2021, og efter over et års gennemgang af resurseforbrug, leverandører, affaldssortering, rengøringsartikler og meget mere, kan HimmerLand nu kalde sig for et svanemærket hotel.

Log ind