”Vi sælger en autentisk, indisk madoplevelse, hvor retterne bliver serveret på bordet i varme gryder. Man får fornemmelsen af at være trådt ind i en anden verden,” siger indehaver Simran Arora, der står bag fem indiske restauranter i landet, som blandt andet tæller to India Royale og restauranten Mint på Vesterbro.

Han fortæller, at man også har integreret et par skandinaviske elementer i indretningen, selvom den overordnede stemningen er hentet direkte fra New Delphi. Og restauranternes atmosfære matcher brødrenes historie, for de kom til Danmark som små og har så valgt at holde fast i stolte indiske madtraditioner.

Og de indiske retter er mere populære end nogensinde før. 

”Danskerne er vilde med indisk mad. Vi har set en enorm fremgang de seneste seks til syv år,” siger Simran og fortæller med et grin, at den absolut mest populære ret er Butter Chicken.

”Det vi så samtidig ser er, at nu har mange spist den ret i så mange år, at de er åbne overfor at prøve andre retter med nye smage, så interessen udvikler sig hele tiden.”

Et stærkt fællesskab
Men selvom retterne er populære har brødrene ikke planer om at udvide yderligere lige nu.

”Vi har været nødt til at trække i håndbremsen på grund af udfordringen med arbejdskraft, men på sigt vil vi meget gerne åbne endnu flere restauranter.”

Kæden er netop meldt i HORESTA, og det er sket, fordi indehaverne ønsker at være del af et branchefællesskab, hvor man står sammen om at løse udfordringerne.

”Når vi er flere om at større op om løsninger, så står vi stærkere og kan bedre gøre noget ved problemerne. Og vi synes netop at HORESTA har været gode til at bakke op om fællesskabet.”

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind