Coronasituationen fylder igen alle medier, og det skaber en usikkerhed, som kan mærkes i turisme- og oplevelseserhvervet. Men den usikkerhed er der ingen grund til, mener HORESTA, der håber, at genindførelsen af coronapasset fra i morges kl. 6 kan mane til ro.

”Når der igen holdes pressemøder, og virologerne er vendt tilbage på tv-skærmen, opstår der desværre frygt. Det betyder, at bookingerne går i stå, og flere oplever aflysninger. Vi håber, at coronapasset kan være medvirkende til, at ordrerne holdes på bøgerne. Det har vi om noget brug for”, siger Kristian Nørgaard, der er politisk direktør i HORESTA.

Han opfordrer på den baggrund alle arbejdspladser og private med planer om arrangementer til at holde fast i møder, konferencer, julefrokoster m.v.

”Det er vigtigt at holde sig for øje, at statsministeren netop lagde vægt på, at coronapasset skal bruges til at få flere vaccineret og flere testet. Budskabet var ikke, at vi skal stoppe med at forsamles eller gå ud, og derfor er det absolut ingen grund til at aflyse. Vi vil på det kraftigste appellere til, at man holder fast i planerne”, siger Kristian Nørgaard.

En stor del af HORESTAs medlemmer skærper sikkerheden yderligere ved at være en del af HORESTAs ”Safe-to-Visit”-ordning. Det er et program, som sikrer, at hotel-, restaurant- og turisterhvervet hele tiden er fuldt opdateret på, hvilke krav og anbefalinger, de skal følge for at skabe trygge rammer for gæsterne.

Lasse Skjønning Andersen, ejer af Grød, havde her til morgen besøg af TV2 NEWS, hvor han kommenterede på genindførelsen af coronapasset.

Lasse Skjønning Andersen, ejer af Grød, havde her til morgen besøg af TV2 NEWS, hvor han kommenterede på genindførelsen af coronapasset.

Du kan se klippet i TV2's artikel her.

Log ind