Når Årsdagen løber af stablen den 18. november i Øksnehallen står en lang række af erhvervets leverandører og samarbejdspartner parat til at inspirere jer og demonstrere initiativer, produkter og løsninger, som jeres virksomhed kan få glæde af.  

Få inspiration til rekruttering, fastholdelse og udvikling af dine medarbejdere

Ude foran konferenceområdet vil vores Community Pavillon i år blandt andet afspejle en af branchens helt store udfordringer – mangel på arbejdskraft.

I kan derfor møde flere forskellige aktører, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder som jeres med at skaffe arbejdskraft. Det gælder eksempelvis Jomp, som er Danmarks største hospitality jobportal, og Eurojobs , der hjælper virksomheder i jagten på arbejdskraft uden for landets grænser. Endelig kan I også møde Butter Solutions, der tilbyder en ny, digital løsning til at fastholde medarbejdere, og Barma som I bl.a. kender fra Safe To Visit, der har svaret på den perfekte onboarding af nye medarbejdere og er eksperter i e-learning. Alle har de særligt gode tilbud med til HORESTAs medlemmer på Årsdagen.

Med Ja Tak til efteruddannelse får I overblik og de mange muligheder, der er for efteruddannelse og udvikling af jeres medarbejdere. BHW er HORESTAs skræddersyede indblik i dine medarbejderes tilfredshed, og her kan I desuden bidrage til at lave et benchmark for branchen, der kan vise, hvor fantastik et erhverv, vi udgør.

Ligeledes kan I møde de unge ambassadører fra Hospitality Career, som udover at være mentorer for andre unge i restaurant-, hotel- og turismebranchen, ved, hvad der gør en arbejdsplads attraktiv blandt unge inden for faget – så lad dig inspirere af dem.

Hvordan skiller I jer ud?

I kender det sikkert selv. Som forbruger bliver man hver dag eksponeret for flere hundrede brands, reklamer, tilbud, muligheder og oplevelser. Som virksomhed kæmper I derfor om forbrugernes opmærksomhed, og derfor er kommunikation, markedsføring og teknologi helt afgørende for, at I skiller jer ud.

Til Årsdagens Community Pavillon er markedsføringsvirksomhederne Loyalty Key og Gottlieb & Co derfor også til stede. De tilbyder både kreative og tekniske løsninger, der kan understøtte jeres produkter og oplevelser. På IT-delen kan RAW IT hjælpe jer med forskellige IT-services og Online Pos med mødebooking.

Optimer din drift

HORESTAs faste samarbejdspartnere bakker også op om Årsdagen og benytter dagen til at præsentere nye muligheder for vores medlemmer. Samhandel kommer i ’helt nye klæder’ og Anticimex med nyt fokus rettet mod forebyggelse og fødevaresikkerhed.

Vi byder også velkommen til Tingstad, der har stort set alt til jeres virksomhed, og hos Hospitality Partner finder I innovative og omkostningseffektive løsninger til hoteller.

Søvnkvaliteten er i fokus hos Hilding Anders, og Living Flowers kan få din virksomhed til at blomstre – bogstaveligt talt.

Airius sørger for at alle disse oplevelser kan ske i helt trygge rammer. Deres blæsere i loftet sørger for, at virus i hele Community Pavillon bliver fjernet og luften bliver helt ren og tryg at indånde. De kan være svære at få øje på, men de har heldigvis også en stand, I kan besøge.

Hotel HORESTA

Nets, Green Key og  VISITOR er rykket ind på ’Hotel HORESTA’ og har spændende nyheder samt masser af inspiration at give videre. 

Det hele kan opleves i god stemning med mad, musik og gode branchekollegaer.

Community Pavillon holder åbent helt frem til kl. 18.30.

Er I ikke tilmeldt Årsdagen endnu? Så gør det her.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind