Mesterkokken Jesper Koch pryder forsiden og fortæller i det nye VISITOR, hvordan han insisterede på at blive kok. Mod forældrenes ønske. De mente nemlig, at det var for hård en branche. I dag er Jesper køkkenchef på Hotel Alsik i Sønderborg. Han er desuden dommer i Masterchef.
I det nye nummer af VISITOR kan I også læse ledelsesportrættet af Michelin-kokken Rasmus Kofoed fra Geranium, der prioriterer en holistisk tilgang til ledelse og har sat helt særlige initiativer i gang for at skabe en sjov og inspirerende arbejdsdag for medarbejdere.
Magasinets forretningsportræt er af Hotel Absalon, hvor direktør Karen Nedergaard fortæller om, hvorfor innovative samarbejder er altafgørende for hotelvirksomheden.
Vi kigger også nærmere på fænomenet Bronuts, som på blot et års tid har åbnet syv donut-butikker i Danmark, og de har mange flere på vej.
Følg VISTOR online for flere artikler
Du finder os blandt andet:
- på Instagram under @visitormagazine,
- på Facebook @visitormagazine
- på LinkedIn under @magasinetvisitor.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Alchemist er verdens femtebedste restaurant
20-06-2025
-
Forventer 20.000 ekstra overnatninger: Destination skal håndtere firmaidrættens svar på OL
20-06-2025
-
Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg
20-06-2025
-
&Tradition åbner stilrent hotel i hjertet af København
20-06-2025
-
Madens Folkemøde får millionstøtte efter rekordår
20-06-2025
-
Har over 4000 restauranter på verdensplan: Nu åbner de for første gang i København
20-06-2025
-
Prolog åbner ny kaffebar på Papirøen
20-06-2025