Mesterkokken Jesper Koch pryder forsiden og fortæller i det nye VISITOR, hvordan han insisterede på at blive kok. Mod forældrenes ønske. De mente nemlig, at det var for hård en branche. I dag er Jesper køkkenchef på Hotel Alsik i Sønderborg. Han er desuden dommer i Masterchef.

 

I det nye nummer af VISITOR kan I også læse ledelsesportrættet af Michelin-kokken Rasmus Kofoed fra Geranium, der prioriterer en holistisk tilgang til ledelse og har sat helt særlige initiativer i gang for at skabe en sjov og inspirerende arbejdsdag for medarbejdere.

 

Magasinets forretningsportræt er af Hotel Absalon, hvor direktør Karen Nedergaard fortæller om, hvorfor innovative samarbejder er altafgørende for hotelvirksomheden.

 

Vi kigger også nærmere på fænomenet Bronuts, som på blot et års tid har åbnet syv donut-butikker i Danmark, og de har mange flere på vej. 

 

Følg VISTOR online for flere artikler

 

Du finder os blandt andet:

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne