OBS: webinaret er blevet aflyst.

HORESTA afholder torsdag 18/3 kl. 10.00-11.00 i samarbejde med Per Holm Lynglund fra EKF, Danmarks Eksportkredit, webinar om muligheder for lån.

Turismevirksomheder i Danmark er eksportvirksomheder og har dermed mulighed for, at EKF med en Eksportkaution kan dække op til 80 procent af bankens tabsrisiko på låne- og kreditfaciliteter, som banken tilbyder danske eksportvirksomheder. En eksportvirksomhed er i EKFs definition en virksomhed, hvor 20 procent af omsætningen er salg af varer eller tjenesteydelser til enten udenlandske virksomheder, danske eksportvirksomheder eller til udenlandske turister i Danmark.

På webinaret vil Per Lynglund fortælle om EKF og Eksportkaution, samt hvad man skal være opmærksom på og hvordan man taler med banken om mulighederne med EKF.

Per Holm Lynglund er Associate Director i EKF – Danmarks Eksportkredits SMV afdeling og er den primære ansvarlige for EKFs Eksportkautionsordning.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind