Mens vi venter på, at Danmark og branchen åbner igen, bruger en række spisesteder og turistvirksomheder tiden på at blive mere bæredygtige, så de er bedre rustet til ønskerne og forventningerne fra fremtidens forbrugere.
HORESTA vil gerne hjælpe jer med dette arbejde og har derfor arrangeret en række webinarer i den kommende tid, der tager relevante emner omkring bæredygtighed op. Lige fra take-away og emballage til CO2-beregning og kompensation.
Det første webinar i rækken omhandler jeres muligheder for at søge støtte og puljer til jeres bæredygtige indsats.
Det finder sted den 5. marts kl. 13.00 - 14.00
Indtil da har vi samlet en oversigt over muligheder for støtte til dette arbejde. Læs mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansker kåret som verdens bedste kok
08-11-2024
-
Turistafgift i København møder regeringens klare nej
08-11-2024
-
Danmark værtsland for nordisk Michelinuddeling
08-11-2024
-
Zleep Hotels udvider kraftigt i Europa
08-11-2024
-
Hotel i Esbjerg nærmer sig færdiggørelse af udvidelse
08-11-2024
-
Danske Konferencecentre integrerer AI i mødebooking
08-11-2024