Mens vi venter på, at Danmark og branchen åbner igen, bruger en række spisesteder og turistvirksomheder tiden på at blive mere bæredygtige, så de er bedre rustet til ønskerne og forventningerne fra fremtidens forbrugere.

HORESTA vil gerne hjælpe jer med dette arbejde og har derfor arrangeret en række webinarer i den kommende tid, der tager relevante emner omkring bæredygtighed op. Lige fra take-away og emballage til CO2-beregning og kompensation. 

Det første webinar i rækken omhandler jeres muligheder for at søge støtte og puljer til jeres bæredygtige indsats.

Se mere og tilmeld jer her. Det finder sted den 5. marts kl. 13.00 - 14.00

Indtil da har vi samlet en oversigt over muligheder for støtte til dette arbejde. Læs mere her.

20240606 DSC00509
Fødevarechef
Tine Skriver

20240523 DSC00034
Green Key ansvarlig
Sara Azoulay Pedersen

Pas på med miljømarkedsføring

For hotel- og restaurationsbranchen, der i stigende grad ønsker at signalere bæredygtighed, er det vigtigt at træde varsomt i miljømarkedsføringen. En sag med BMW viser, hvor dyrt og skadeligt det kan være at bruge vildledende udsagn om bæredygtighed.

Log ind