Det er vigtigt, at kunderne har kendskab til virksomhedens eksistens, og at man er synlig på nettet dér, hvor gæsterne kommunikerer, deler og søger information samt inspiration. En stigende andel af bookinger og ordrer sker nemlig online.

HORESTAs kursus gennemgår de forskellige muligheder for at øge synligheden på internettet udover ved søgeordsoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring. I løbet af kursusdagen får I mulighed for at afdække jeres virksomheds tilstedeværelse på internettet med henblik på at prioritere optimerings-mulighederne for øget synlighed online.

Tid, sted og tilmelding 
Onsdag d. 26. maj kl. 9.30 - 16.00 i HORESTA

Husk at vi også afholder Book Direkte kursus i Vejle den 27. august og i Aalborg den 1. september.

Hvem bør deltage
Kurset er målrettet ejere, ledere, mellemledere og marketing-/salgspersonale

Pris – alle priser er ekskl. moms
Medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms for den første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 1.500 kr. ekskl. moms.
Ikke medlemmer: 5.000 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Tilskud
Virksomheder har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Medarbejderen skal desuden have minimum 6 måneders anciennitet. Der kan maksimalt opnås 2 ugers kompetencestøtte svarende 74 timer. Støtten er betinget af, at medarbejderen ikke har forbrugt sine opsparede uger i indeværende år. Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 980 kr. for deltagelse på dette kursus.

Mød underviseren
Kaare Harry Kjerrumgaard er selvstændig underviser og konsulent - se mere på www.khk.dk og hør ham fortælle om kurset herunder.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Log ind