Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Det er vigtigt, at kunderne har kendskab til virksomhedens eksistens, og at man er synlig på nettet dér, hvor gæsterne kommunikerer, deler og søger information samt inspiration. Fordi en stigende andel af bookinger og ordrer sker online.

HORESTAs kursus gennemgår de forskellige muligheder for at øge synligheden på internettet, udover ved søgeordsoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring. I løbet af kursusdagen får I mulighed for at afdække jeres virksomheds tilstedeværelse på internettet med henblik på at prioritere optimerings-mulighederne for øget synlighed online.

Tid & Sted 
Fredag d. 27. august kl. 9.30 - 16.00 i Vejle

Underviser 
Kaare Harry Kjerrumgaard, selvstændig underviser og konsulent - se mere på www.khk.dk.

Hvem bør deltage
Ejere, ledere, mellemledere og marketing-/salgspersonale

Pris – alle priser er ekskl. moms
Medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms for den første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 1.500 kr. ekskl. moms.
Ikke medlemmer: 5.000 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Tilskud
Virksomheder har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Medarbejderen skal desuden have minimum 6 måneders anciennitet. Der kan maksimalt opnås 2 ugers kompetencestøtte svarende 74 timer. Støtten er betinget af, at medarbejderen ikke har forbrugt sine opsparede uger i indeværende år. Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 980 kr. for deltagelse på dette kursus.

Testimonial fra Thomas Weifenbach-Jensen, CEO/Adm.direktør hos Montra Hotel A/S
”På Book Direkte-kurset fik vi mulighed for at afdække vores virksomheds synlighed på nettet, og blev bekendt med muligheder for at øge synligheden på nettet yderligere, med det mål at drive mere trafik til vores egen hjemmeside, og opnå flere direkte bookinger. Kurset tog udgangspunkt i vores egen virksomhed og vi arbejdede dagen igennem direkte med vores egne hotellers hjemmesider og vores synlighed på nettet, hvilket var enormt givende og en kæmpe øjenåbner. Vi tog en lang liste med noter hjem, som vi skal arbejde videre med. Undervisningen foregår i øjenhøjde med deltagerne og alle med interesse for området kan deltage, uden forudgående kendskab.”

 

For yderligere information kontakt:

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

PRAKTISK INFO

HVOR

Vejle
(nærmere info følger)

HVORNÅR

Fredag den 27. august 2021
Kl. 9.30 - 16.00

HORESTA
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg C
Telefon   +4535248080
E-mail: [email protected]

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Tilmeld dig HORESTAs
kursusnyhedsbrev

Vil du holdes opdateres om HORESTAs kurser, webinarer og events? Så er HORESTAs kursusnyhedsbrev måske noget for dig!

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet herunder, og du kan altid framelde dig igen.

 

Kan du ikke se tilmeldingsformularen? Prøv på denne side i stedet.

Tag kontrollen
over din virksomheds markedsføring

Hør mere om kurset og mød underviseren

Nu kan du få hjælp til at tage kontrollen over din virksomheds markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Kom på et-dags kursus hos HORESTA, og lær hvordan I driver flere bookinger til egen hjemmeside og sparer på kommissionerne til bookingportalerne. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed og arbejder med konkrete værktøjer og mål.

Kurset er for både medlemmer og ikke-medlemmer af HORESTA.

Arbejdspladser kan holde kurser eksternt for mere end 10 deltagere

Efter den særlige undtagelse for forsamlingsforbuddet vedrørende arbejdspladser, kan virksomheder afholde møder med flere personer end det tilladte efter forsamlingsforbuddet, også ude på hoteller mv., hvis der tale om arbejdsrelaterede møder. Det gælder også kurser, lyder det i et nyt svar fra Erhvervsministeriet til HORESTA.

Video: Få indsigter fra booking-kursus

Det er vigtigt, at virksomheden er synlig på nettet dér, hvor kunderne søger information og inspiration, og at de ledes til virksomhedens egen hjemmeside og online booking funktion. Fordi en fortsat stigende andel af bookinger og ordrer sker online.

Nyt kursus om overenskomst efter stor interesse

Sidste uges online HORESTA-overenskomstkursus blev hurtigt fyldt op, og derfor afholder vi yderligere et kursus den 4. maj 2021 kl. 10:00. Kurset er igen virtuelt og gratis for medlemmer af HORESTA.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne