Politikerne på Christiansborg sidder i øjeblikket i forhandlinger om genåbningsplanen, og en ekspertgruppe har allerede anbefalet politikerne, at de skal løsne grebet om hotellerne i forhold til konferencer. De foreslår blandt andet, at man må samles op til 500 personer til konferencer fra 6. maj uden krav om, at gæsterne primært skal sidde ned med hovedet i samme retning, fortæller TV2 Lorry.

Det er noget HORESTA længe har kæmpet for:

”Ja, så nu skal politikerne faktisk bare blåstemple det, ekspertgruppen foreslår. Men vi har brug for en hurtig afklaring, så hotellerne ved, hvad de har med at gøre,” siger Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i HORESTA.

På Marienlyst Strandhotel i Helsingør undrer de sig over de corona-restriktioner, der gælder for dem i øjeblikket.  Og særligt én regel er ulogisk, hvis man spørger hotellets administrerende direktør, Michael Lauritsen.

For mens de mest almindelige corona-restriktioner handler om afspritning og afstand til folk, man ikke kender, må hotelgæsterne kun bruge hotellets indendørsfaciliteter i deres spaafdeling, hvis de er i fysisk kontakt med en fremmed, nemlig en behandler.

”Det giver jo ingen mening. Det er en meget mærkelig restriktion,” siger hoteldirektøren.

Læs hele historien og se indslaget fra TV2 Lorry her.

60 år med personlige møder på messer

I går var en ganske særlig for MCH A/S, eftersom det var præcis 60 år siden, at Herning Hallerne åbnede den første håndfuld messehaller på messecentrets nuværende placering på Vardevej.

Champagnefesten er ved at slutte

Volumensalget af champagne forventes markant lavere i 2023 end i 2022, hvor genåbningen efter corona stadig skulle fejres, lyder det fra den officielle franske champagnekomite.

Log ind