Jo hurtigere virksomheder oplyser deres resultat for 2020, jo hurtigere får de deres årsopgørelse, hvor de kan se, om de skal betale mere skat eller have penge tilbage. Sådan lyder budskabet fra Skattestyrelsen.

Virksomheder oplyser resultatet i et oplysningsskema på www.skat.dk/tastselv. I skal gøre det uanset, om I har overskud eller underskud, og også selvom virksomheden måske er lukket i løbet af 2020.

  • Er jeres virksomhed personligt ejet, skal I oplyse i TastSelv Borger.
  • Er jeres virksomhed et selskab (fx IVS eller ApS), skal I oplyse i TastSelv Erhverv.

Har I modtaget corona-kompensation?

Hvis I har modtaget kompensation, skal I være opmærksom på, at de som udgangspunkt er skattepligtig indkomst og skal medregnes i virksomhedens resultat. Det afhænger dog af, om jeres virksomhed har fået endelig ret til ydelsen i 2020. I kan læse mere om skat ved kompensationspakker på skat.dk/corona.

Restskat?

Forventer I at skulle betale restskat, så bemærk, at fristen for frivillig betaling af restskat er den 1. juli. Herefter skal der betales et fast tillæg på 3,8 % af restskattebeløbet. Læs mere om restskat.

Skat.dk/oplysnu

Få hjælp med guides og anden relevant info på www.skat.dk/oplysnu.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind