De seneste 16 måneder har været de sværeste nogensinde for turisme- og oplevelseserhvervet. Coronakrisen har medført virksomhedslukninger, afskedigelser og gældsstiftelse. Men heldigvis ser vi ind i en tid, med forhåbentlig færre restriktioner og flere gæster.

For at hjælpe de hårdt prøvede medlemmer på vej har HORESTA valgt at give rabat ved kun at opkræve grundkontingent i tredje kvartal i år.

”Alle har været ramt af coronaens konsekvenser. Som erhvervets organisation vil vi med rabatten yde et kontant bidrag. Selvom prisen skrues ned i efteråret, er vores standarder for rådgivningen naturligvis de samme!” fortæller Pia E. Voss, konstitueret direktør i HORESTA.

Hun tilføjer, at initiativet gælder både eksisterende og nye medlemmer.

Rabatten er et af flere nye initiativer, som HORESTA,  har sat i værk. For eksempel har HORESTA også lanceret branchens billigste gavekort, hvor institutioner, organisationer og private virksomheder kan støtte op om erhvervet ved at benytte de nye regler for skattefrie gavekort, der er vedtaget særligt for vores branche. Der er allerede mange, der har benyttet denne mulighed, og derfor venter mange millioner på at blive brugt hos de virksomheder, der tilslutter sig HORESTA Gavekort.

Er I ikke kommet med på HORESTA Gavekort, kan I læse mere her. I er også velkommne til at sende eventuelle spørgsmål til [email protected].

Log ind