Som branche skal vi støtte op om, at vi ikke vil acceptere krænkende handlinger, herunder mobning og seksuel chikane, på arbejdspladsen.

Derfor har HORESTA taget flere initiativer, som skal bidrage til at sikre en god omgangstone på erhvervets arbejdspladser.

I samarbejde med 3F PSHR har HORESTA blandt andet lavet en plakat, som vi opfordrer alle til at printe og hænge op i kantinen eller lignende sted, hvor medarbejderne ser den. I kan downloade den i pdf her.

Vi har derudover udarbejdet et forslag til tekst i personalehåndbog om krænkende handlinger.

Fra politisk side er der stor fokus på seksuel chikane, og det forventes, at der i forlængelse af trepartsforhandlinger i løbet af efteråret vil komme forslag til yderligere regulering af området.

Emnet er vigtigt for alle arbejdsgivere, og vi har derfor valgt at sætte fokus på emnet ”seksuel chikane og den svære samtale” ved et Netværksmøde, som afholdes den 15. september 2021 kl. 13-15.30 i HORESTAs lokaler. Medlemmer af HORESTA kan tilmelde sig arrangementet ved at sende en mail til Stine Byskov på [email protected].

 

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind