At opnå et miljømærke eller en certificering betyder, at virksomheden har dokumentation for at arbejdet med virksomhedens eller produktets miljøpåvirkning er systematiseret, og at virksomheden har en strategi for miljøindsatsen.

På et webinar onsdag den 20. januar kl. 12.30-14.30 vil projektet Bæredygtig Bundlinje gå i dybden med, hvad virksomheder kan få ud af arbejdet med miljømærker og miljøledelse.

Tilmeld dig her – der er frist den 18. januar.

HORESTA er samarbejdspartner i projektet.

Ved at deltage på webinaret får du en grundforståelse for principperne for miljømærker og miljøledelse, og hvorfor det kan være en fordel for din virksomhed. Webinaret vil også give dig et overblik over dine muligheder, og viden om, hvad det vil kræve at arbejde struktureret med at forbedre miljøforholdene og blive certificeret.

Webinaret er åbent for alle interesserede virksomheder.

20240523 DSC00034
ESG-chef
Sara Azoulay Pedersen

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind