At opnå et miljømærke eller en certificering betyder, at virksomheden har dokumentation for at arbejdet med virksomhedens eller produktets miljøpåvirkning er systematiseret, og at virksomheden har en strategi for miljøindsatsen.

På et webinar onsdag den 20. januar kl. 12.30-14.30 vil projektet Bæredygtig Bundlinje gå i dybden med, hvad virksomheder kan få ud af arbejdet med miljømærker og miljøledelse.

Tilmeld dig her – der er frist den 18. januar.

HORESTA er samarbejdspartner i projektet.

Ved at deltage på webinaret får du en grundforståelse for principperne for miljømærker og miljøledelse, og hvorfor det kan være en fordel for din virksomhed. Webinaret vil også give dig et overblik over dine muligheder, og viden om, hvad det vil kræve at arbejde struktureret med at forbedre miljøforholdene og blive certificeret.

Webinaret er åbent for alle interesserede virksomheder.

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen

SaraAzoulayP.jpg
ESG-chef
Sara Azoulay Pedersen

Museum Odense belønnes med Green Attraction-certifikat

Efter gennem et par år at have sat fokus på grøn omstilling i hele organisationen og særligt i Den Fynske Landsby sikrer Museum Odenses museer sig nu det synlige bevis for at tænke bæredygtigt i såvel sin formidling som sit energiforbrug.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind