HORESTA har været i kontakt med Erhvervsministeriet, der har netop udstedt en ny bekendtgørelse, som i væsentlig grad ændrer på de vilkår, der gælder for afvikling af private arrangementer.

Det nye er, at serveringssteder (restauranter, selskabslokaler mv.) nu må holde åbent i tiden fra kl. 24 til kl. 5 for private arrangementer, herunder bryllupper, sølv- og guldbryllupper, konfirmations-, studenter- og fødselsdagsfester og lignende, hvor deltagerne kender hinanden i forvejen.

Forudsætningen er, at kun deltagere i arrangementet har adgang til serveringsstedet. Serveringsstedet må kun holde åbent for ét arrangement i hvert lokale eller i hver afgrænsede del af øvrige lokaliteter.

Bekendtgørelsen er trådt i kraft.

HUSK WEBINAR OM LØNKOMPENSATION I DAG

HORESTA holder i eftermiddag kl. 14-15 et webinar, hvor vi gennemgår vilkårene for lønkompensation, og hvor du har mulighed for at få svar på spørgsmål om den nye aftale, som blev indgået i fredags. Du kan tilmelde dig her.

Branchen er bedre end sit rygte

Mens hotel- restaurations- og turistbranchen har ry for at være et hårdt sted at arbejde, giver en ny undersøgelse et andet billede. Medarbejdertilfredsheden er stor.

Log ind