HORESTA har været i kontakt med Erhvervsministeriet, der har netop udstedt en ny bekendtgørelse, som i væsentlig grad ændrer på de vilkår, der gælder for afvikling af private arrangementer.

Det nye er, at serveringssteder (restauranter, selskabslokaler mv.) nu må holde åbent i tiden fra kl. 24 til kl. 5 for private arrangementer, herunder bryllupper, sølv- og guldbryllupper, konfirmations-, studenter- og fødselsdagsfester og lignende, hvor deltagerne kender hinanden i forvejen.

Forudsætningen er, at kun deltagere i arrangementet har adgang til serveringsstedet. Serveringsstedet må kun holde åbent for ét arrangement i hvert lokale eller i hver afgrænsede del af øvrige lokaliteter.

Bekendtgørelsen er trådt i kraft.

HUSK WEBINAR OM LØNKOMPENSATION I DAG

HORESTA holder i eftermiddag kl. 14-15 et webinar, hvor vi gennemgår vilkårene for lønkompensation, og hvor du har mulighed for at få svar på spørgsmål om den nye aftale, som blev indgået i fredags. Du kan tilmelde dig her.

Hotel Kick-off i Vejle

Kl. 9.00 - 13.30

Efter næsten to år med Corona og restriktioner, kan hotelbranchen nu endelig begynde at se fremad. Men hvilken fremtid kigger vi ind i?

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind