Lederskab, sociale medier, kommunikation, forebyggelse af stress, bæredygtighed samt fremstilling af vegetarmad, brød, syltning og fermentering eller chokolade. Mulighederne for medarbejdernes efteruddannelser er mange, og HORESTA og 3F’s efteruddannelsesprojekt, JA TAK EFTERUDDANNELSE, har samlet kurser på tværs af landet i tre uddannelseskataloger.
For yderligere information vedr. tilmeldinger til kurser, tilskud fra Kompetencefonden, VEU-godtgørelse eller reglerne for selvvalgt og aftalt uddannelse er I velkommen til at kontakte JA TAK-konsulenterne, der står klar med rådgivning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025