”Det magiske ved et måltid sker, fordi alt foregår så intenst i nuet med de mennesker, du er sammen med. Det er med til at skabe en fuldkommenhed i livet. For mig betyder værtskab alt, og jeg kæmper for at give gæsterne den oplevelse, jeg selv ønsker.”
Jakob de Neergaard er ny køkkenchef på Restaurant Marchal. Og han glæder sig ikke kun til at udvikle smage og sætte nye ambitioner for køkkenet. Han glæder sig også over, at han med titlen er med til at sætte en ny dagsorden. Jakob har nemlig formået at trække stikket fra gastronomi-ræset i ti år og alligevel vende tilbage til toppen.
Læs hele portrættet i VISITOR.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Generationsskifte: Danske Hoteller søger ny direktør
10-10-2024
-
Historisk fynsk kro sættes til salg efter ti år
10-10-2024
-
Restauratør vender tilbage til Restaurant Silo
10-10-2024
-
Inflationen faldt en smule i september
10-10-2024
-
Aarhusiansk turistattraktion gennemfører fyringsrunde
10-10-2024