”Det magiske ved et måltid sker, fordi alt foregår så intenst i nuet med de mennesker, du er sammen med. Det er med til at skabe en fuldkommenhed i livet. For mig betyder værtskab alt, og jeg kæmper for at give gæsterne den oplevelse, jeg selv ønsker.”
Jakob de Neergaard er ny køkkenchef på Restaurant Marchal. Og han glæder sig ikke kun til at udvikle smage og sætte nye ambitioner for køkkenet. Han glæder sig også over, at han med titlen er med til at sætte en ny dagsorden. Jakob har nemlig formået at trække stikket fra gastronomi-ræset i ti år og alligevel vende tilbage til toppen.
Læs hele portrættet i VISITOR.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025