”Det magiske ved et måltid sker, fordi alt foregår så intenst i nuet med de mennesker, du er sammen med. Det er med til at skabe en fuldkommenhed i livet. For mig betyder værtskab alt, og jeg kæmper for at give gæsterne den oplevelse, jeg selv ønsker.”

Jakob de Neergaard er ny køkkenchef på Restaurant Marchal. Og han glæder sig ikke kun til at udvikle smage og sætte nye ambitioner for køkkenet. Han glæder sig også over, at han med titlen er med til at sætte en ny dagsorden. Jakob har nemlig formået at trække stikket fra gastronomi-ræset i ti år og alligevel vende tilbage til toppen.

Læs hele portrættet i VISITOR.

Husk af følge VISITOR på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Han har sat Fyn på det gastronomiske verdenskort

Christoffer Schärfe har sammen med den odenseanske restaurant Aro hentet den første Michelin-stjerne til Fyn. Han har et særligt forhold til citrontimian, men til efteråret anbefaler han en ret med oksehaler, lakrids og solbær.

Ny landstræner for kokkelandsholdet

Den 38-årige Daniel Guldmann Damgaard bliver ny landstræner for det danske Kokkelandshold. Han er uddannet kok og har været med som landsholdsdeltager og vundet medaljer for Kokkelandsholdet til Danmark i en årrække.

Log ind