CO2-beregning, overenskomstens regler, få flere direkte bookinger, GDPR, whistleblower-ordning eller driftsoptimering. HORESTA har proppet event-kalenderen med branchespecifikke kurser og webinarer, hvor vores eksperter står klar til at guide erhvervets virksomheder til en mere effektiv og profitabel drift.

”Vi står på tærsklen til en ny virkelighed i erhvervet, og HORESTA har også på kursusfronten mange bidrag, der kan være med til at klæde virksomhederne på til det, der venter. Mange har allerede brugt krisen til at investere i produktet og uddanne personalet, og med efterårets arrangementer, kan medlemmerne bygge videre på dette stærke fundament,” siger Pia E. Voss, konstitueret adm. direktør i HORESTA.

I kan altid danne jer det fulde overblik over HORESTAs events her.

Her er et udpluk af de kommende HORESTA-arrangementer:

30. aug. Feriegarantiordning – Opfølgende Q&A-webinar

1. sept. Få flere direkte bookinger - Aalborg

6. sept. Spar tid og penge på rengøring - Frederiksberg

8. sept. SusDaneble-webinar – CO2-beregning og CO2-kompensation

9. sept. Crowdfunding-webinar

10. sept. Bliv klædt på til GDPR-tilsyn fra Datatilsynet

16. sept. Webinar om den nye whistleblower-ordning

20. sept. Iværksætterkursus hos HORESTA

7. okt. Overenskomstskursus, Vejle

12. okt. Overenskomstskursus, København

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Overenskomstkursus, Jylland

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2023.

Log ind