Green Key vil være at finde i Forum, når Møde & Eventmessen den 1. september løber af stablen i København. HORESTAs eksperter vil stå klar med rådgivning om de eksisterende bæredygtighedsordninger, og det er også muligt at høre om de nye søstercertificeringer, der er på vej.

”Mange har brugt krisens nedlukninger til at investere i bæredygtige løsninger, og derfor står produktet også skarpt forud for den nye virkelighed, der venter erhvervet. Der er dog fortsat puljer, der stiller midler til rådighed for den bæredygtige omstilling i branchen, og det står vi blandt andet klar til at fortælle mere om på Møde & Eventmessen,” siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.

Han tilføjer, at messen er et vigtigt mødested for erhvervet og mødeplanlæggere. Han oplever en stor efterspørgsel på bæredygtighed i markedet fra både virksomheder og deres kunder.

”Krisen har ændret meget, men der er stadig et stærkt ønske fra branchen og mødeplanlæggerne til at bidrage til en mere bæredygtig og ansvarlig afvikling af både mindre møder, konferencer og større events. Her oplever vi, at Green Key-virksomhederne har en fordel i form af et stærkt markedsføringsværktøj, der er repræsenteret både nationalt og internationalt,” siger Mikal Holt Jensen.

I kan stadig nå at sikre jer en billet til messen her.

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind