Gennem Velliv Foreningen har I mulighed for at søge op til 10.000 kr. til et event eller en indsats, der kan forbedre arbejdsmiljøet på jeres arbejdsplads.

Det er muligt at søge om tilskud til at gennemføre workshops, foredrag, udflugter eller HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse. Better Hospitality Workplace (BHW), som netop sætter fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

For at søge op til 10.000 kr. skal I udfylde en kort ansøgning her. I skal blot bruge dit CVR nummer og p-nummer.

Ønsker I at ansøge om et tilskud til HORESTAs Better Hospitality Workplace kan I skrive følgende i feltet, hvor den ønskede aktivitet beskrives:

Tilskud til gennemførelse af anonym medarbejdertilfredshedsundersøgelse med særlig fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Undersøgelsen gennemføres blandt alle medarbejdere og resultaterne præsenteres på et medarbejderarrangement i uge 41. På selve medarbejderdagen sætter vi fokus på …. (uddyb selv med en linje eller to, så Velliv får en ide om, hvad der reelt skal ske på medarbejderdagen.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Fokus på et sundt arbejdsmiljø med nyt tiltag

Sammen med Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) arbejder HORESTA på at sætte fokus på arbejdsmiljøet i branchen. Nu har BFA udgivet en comic book, der støtter dialogen mellem medarbejdere og ledelse.

Log ind