Hvad er seksuel chikane? Og hvordan kan man forebygge det? Det er to af de meget aktuelle og vigtige spørgsmål, som et webinar, som Statens Institut for Folkesundhed arrangerer, vil drøfte.

Webinaret henvender sig primært til HR-medarbejdere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter og ledere.

Program

  • Seksuel chikane og sexisme. Lovgivning og partstyret arbejdsmarkedspolitik v/ professor Anette Borchhorst, Aalborg Universitet
  • Forekomst og psykiske konsekvenser v/ seniorforsker Ida Elisabeth Huitfeldt Madsen, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
  • Hvordan opleves seksuel chikane? v/ psykolog Susie Kjær, Anerkendende Psykologpraksis
  • Forebyggelse og håndtering v/ seniorforsker Maj Britt Dahl Nielsen, Statens Institut for Folkesundhed

Dato og tidspunkt

Fredag d. 30. oktober fra kl. 13.30-15.30.

Tilmelding

I tilmelder jer webinaret ved at sende en mail til institutsekretær på Statens Institut for Folkesundhed, Tina Thorsø Finkelstein, på [email protected], senest d. 27. oktober kl. 12.

Hvis I deltager flere fra samme arbejdsplads, må du meget gerne oplyse navne på alle deltagerne.

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind