Vores erhverv står midt i den største krise nogensinde.

Hvordan håndterer man som leder bedst denne situation, og hvad er det for fremtidsscenarier, vi ser ind i? Det er temaet på for HORESTAs konference, THE NEXT NORMAL, som vi indbyder til

Torsdag den 19. november kl. 12.00-19.00 i Bella Center

Normalt er november ensbetydende med HORESTA Årsdag, hvor erhvervet fejres med fest og farver. I år er der er ikke meget at fejre, og den sædvanlige årsdag er vi forhindrede i at holde på grund af forsamlingsforbuddet. Det skal dog ikke forhindre os i at bringe erhvervet sammen.

På THE NEXT NORMAL kan du møde eksperter og topledere, der vil give deres bud på, hvordan vores erhverv bedst omstiller sig til de næste mange måneder og år. Vi vil løbende holde jer opdaterede på programmet.

På grund de aktuelle coronarestriktioner er der et loft over antallet af pladser på 500. Derfor vil HORESTAs medlemmer få førsteret til at booke pladser. Fra tirsdag den 6. oktober vil alle kunne tilmelde sig.

 

På grund af restriktioner har vi valgt ikke at have branchefest i år. I stedet vil der være mulighed for netværk mellem kl. 17 og 19. HORESTA tager selvfølgelig højde for alle gældende restriktioner og retningslinjer, som I altid kan finde i vores Safe to Visit-vejledning.

Log ind