Gennem flere år har Mia Wagner været en af frontfigurerne i DR-programmet ”Løvens Hule”, hvor iværksættere med svedige håndflader har pitchet deres koncepter til et panel af investorer.

Torsdag den 19. november træder hun op på scenen i Bella Center for at tale til HORESTAs konference, THE NEXT NORMAL.

Konferencen tager afsæt i den aktuelle coronakrise med fokus på, hvordan vi som erhverv bedst håndterer krisen og kommer stærkest muligt ud på den anden side.

Mia Wagner vil sætte fokus på de udfordringer og muligheder krisen giver for branchens ledere. Hvordan holder man som leder kursen og får kommunikeret klart til organisationen? Og hvordan udnytter man, at der i enhver krise opstår muligheder for strukturelle ændringer?

Undervejs i sit oplæg sætter Mia desuden spot på en virksomhed i branchen og inddrager erfaringerne herfra.

Til daglig er Mia Wagner direktør for Freeway-koncernen, som ejes og drives af familien Wagner. Koncernen blev etableret i 1998 og har siden drevet mange forskellige projekter, primært indenfor internet- og mediebranchen. I dag består Freeway af mere end 25 selskaber heriblandt Plusbog.dk, Room Service og Dating.dk.

Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig ”THE NEXT NORMAL”. På grund af de aktuelle corona-restriktioner bliver der dog maksimalt plads til 500 deltagere. Tilmelding foregår her.

Log ind