Malte Strunge har afsluttet sin eksamen som tjener med et suverænt flot resultat. Fire 12 taller på stribe betyder, at Malte afslutter tjeneruddannelsen med guldmedalje fra erhvervsskolen HANSENBERG i Kolding.

Malte tiltræder samtidig stillingen som souschef i restaurantområdet på Hotel Koldingfjord.

”Malte har under hele uddannelsesforløbet udvist helt ekstraordinært talent for faget og dette krydret med Nordjysk charme gør Malte til noget helt særligt. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde, hvor Malte bliver en væsentlig del af den fortsatte udvikling på Hotel Koldingfjord.” udtaler adm. direktør Peder J. Madsen.

Fra HORESTA lyder der en stor lykønskning til Malte, og vi takker samtidig for hans store dedikation til HORESTA- og 3F-kampagnen, Hospitality Career, hvor Malte har gjort en kæmpe indsats for at få flere interesserede i hotel- og restauranterhvervet.

Læs mere om Hospitality Career her.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind