Over alt i verden har turisme- og oplevelsesøkonomien brugt coronakrisen til at fremme innovation og forretningsudvikling. Men hvor finder man de vildeste satsninger og de mest nytænkende løsninger?

Det kan du få svar på den 19. november, hvor HORESTA samler branchen til konferencen THE NEXT NORMAL - en konference i coronaens tegn, men med fokus på, hvordan vi som erhverv bedst kommer videre.

Blandt talerne er Jarle Kondrup fra Innovation Lab, som vil tage os med på en tour de force til virksomheder i resten af verden, som har justeret på konceptet for at skabe nye muligheder i en tid, hvor store dele af oplevelsesøkonomien er nedfrosset.

Vi slår dørene op kl. 12, og programmet starter i salen kl. 13. Her vil I også kunne opleve investoren og forretningskvinden Mia Wagner, der blandt andet er kendt fra Løvens Hule på DR1. Hun vil give indsigt i, hvad hun mener er vigtigt for lederen at have fokus på, når krisen rammer, og forandringer er uundgåelige.

Tamira Snell fra Institut for Fremtidsforskning vil desuden give indblik i, hvilke megatrends virksomhederne nu skal navigere ud fra, og hvordan betydningen af disse er blevet forskudt i takt med, at pandemien ændrer forbrugernes præferencer og behov.

Læs mere og tilmeld jer her.

På grund de aktuelle coronarestriktioner er der et begrænset antal pladser til konferencen, og det er tilmelding efter først til mølle.

HORESTA tager selvfølgelig højde for alle gældende restriktioner og retningslinjer, som I altid kan finde i vores Safe to Visit-vejledning.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

Log ind