Over alt i verden har turisme- og oplevelsesøkonomien brugt coronakrisen til at fremme innovation og forretningsudvikling. Men hvor finder man de vildeste satsninger og de mest nytænkende løsninger?

Det kan du få svar på den 19. november, hvor HORESTA samler branchen til konferencen THE NEXT NORMAL - en konference i coronaens tegn, men med fokus på, hvordan vi som erhverv bedst kommer videre.

Blandt talerne er Jarle Kondrup fra Innovation Lab, som vil tage os med på en tour de force til virksomheder i resten af verden, som har justeret på konceptet for at skabe nye muligheder i en tid, hvor store dele af oplevelsesøkonomien er nedfrosset.

Vi slår dørene op kl. 12, og programmet starter i salen kl. 13. Her vil I også kunne opleve investoren og forretningskvinden Mia Wagner, der blandt andet er kendt fra Løvens Hule på DR1. Hun vil give indsigt i, hvad hun mener er vigtigt for lederen at have fokus på, når krisen rammer, og forandringer er uundgåelige.

Tamira Snell fra Institut for Fremtidsforskning vil desuden give indblik i, hvilke megatrends virksomhederne nu skal navigere ud fra, og hvordan betydningen af disse er blevet forskudt i takt med, at pandemien ændrer forbrugernes præferencer og behov.

Læs mere og tilmeld jer her.

På grund de aktuelle coronarestriktioner er der et begrænset antal pladser til konferencen, og det er tilmelding efter først til mølle.

HORESTA tager selvfølgelig højde for alle gældende restriktioner og retningslinjer, som I altid kan finde i vores Safe to Visit-vejledning.

Erfarne kræfter genåbner renoveret hotel

Hotellet havde stået lukket i flere måneder, inden det blev købt af en investor i sidste halvdel af 2023. Nu er nye forpagtere klar til at tage teten, efter en gennemgribende renovering.

Historisk hotel profiterer af tv-udsendelse

Hindsgavl Slot på det vestlige Fyn var sidste år med i en udsendelse på TV 2 om jul på slottet, og programmerne har betydet, at alle juleophold nu er booket hele to år ud i fremtiden.

Log ind