Erhvervsstyrelsen har nu åbnet for, at der kan søges om kompensation for faste omkostninger for perioden den 9. juli – 31. okt. 2020, hvis man er ramt af en eller flere restriktioner som følge af corona-epidemien.

I dag kl. 13.00-14.00 inviterer HORESTA til webinar, hvor medlemmer kan få mulighed for at få svar på spørgsmål om kompensationen.

Kompensationsperioden afhænger konkret af, hvilken eller hvilke restriktioner, man er ramt af. Der kan søges efter enten en ”fuld” ordning, hvor der ydes op til 80-100 pct. dækning af omkostningerne eller en ”light”-ordning. Den fulde ordning kræver revisorerklæring. Søges der efter ”light”-ordningen, ydes der alene kompensation for op til 50 pct. af de faste omkostninger, eller max. Kr. 50.000,- pr. måned. Denne ordning kræver imidlertid ikke revisorerklæring.

På webinaret gennemgås overordnet betingelserne vedr. de to ordninger, og der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål.

Du kan tilmelde dig indtil kl. 12 via dette link.

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Sådan sikrer du gode CO2-beregninger

HORESTA inviterer til et webinar den 1. februar om CO2-beregninger, så I er godt klædt på til det øgede fokus på beregningerne i miljøcertificeringer og ESG-rapportering.

Log ind