Erhvervsstyrelsen har nu åbnet for, at der kan søges om kompensation for faste omkostninger for perioden den 9. juli – 31. okt. 2020, hvis man er ramt af en eller flere restriktioner som følge af corona-epidemien.

I dag kl. 13.00-14.00 inviterer HORESTA til webinar, hvor medlemmer kan få mulighed for at få svar på spørgsmål om kompensationen.

Kompensationsperioden afhænger konkret af, hvilken eller hvilke restriktioner, man er ramt af. Der kan søges efter enten en ”fuld” ordning, hvor der ydes op til 80-100 pct. dækning af omkostningerne eller en ”light”-ordning. Den fulde ordning kræver revisorerklæring. Søges der efter ”light”-ordningen, ydes der alene kompensation for op til 50 pct. af de faste omkostninger, eller max. Kr. 50.000,- pr. måned. Denne ordning kræver imidlertid ikke revisorerklæring.

På webinaret gennemgås overordnet betingelserne vedr. de to ordninger, og der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål.

Du kan tilmelde dig indtil kl. 12 via dette link.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind