Han er vokset op i Tingbjerg og tidligere stofmisbruger. Nu holder han til på et gastronomisk tempel i Gentofte med to Michelin-stjerner. Kontrasterne er mange for kokken Eric Vildgaard fra Jordnær.

I det nye VISITOR kigger vi nærmere på nogle af kontrasterne.

”Når man kigger på mig, vil man jo egentlig gerne have, at jeg serverer noget grillet okse. Men jeg får kanaliseret nogle aggressioner ud i nogle utroligt smukke retter, som faktisk er meget feminine i deres udtryk,” fortæller Eric, da VISITOR er på besøg.

Her fortæller han også, hvilket et køkken han ønsker at stå i spidsen for. Han vil gøre op med den frygtbaserede tilgang. Han går op i kærlig struktur med fokus på udvikling. Det betød blandt andet, at han sendte en kokkeelev videre, men det skyldtes ikke, at eleven manglede evner.

”Han skal ud at lave rigtig mad i et køkken, hvor man lærer at dufte, når panden er varm og fornemme, hvornår vandet koger for kraftigt til at lave en perfekt pochering. Her laver vi mad med pinchet, men min elev skal simpelthen ud og lave mad med hænderne og køre bonryk,” lyder det fra Eric Vildgaard.

Læs hele historien på VISITORs hjemmeside.

Husk også at følge VISITOR på Instagram og Facebook.

I det nye nummer af VISITOR, kan du også læse om strategi og krisehåndtering i restaurantkæden Pincho Nation, og hvordan underholdning kan øge omsætningen. Og så går vi i dybden med smørrebrødsmarkedet, hvor konkurrencen er intensiveret. Camilla Frost fra Hotel Jutlandia giver indsigt i sin ledelsesstil, hvor at give ros til medarbejderne blandt andet puttes i kalenderen.

HORESTA inviterer til drøftelser om arbejdsmiljø

”Jeg må på det skarpeste tage afstand fra den måde, medarbejderne i dokumentaren blev behandlet på. Det hører ganske enkelt ikke hjemme på en nutidig arbejdsplads”, siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss

Hotel Insights i Billund

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til 2024.

Hotel Insights i København

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til 2024.

Log ind